Založ si blog

Lúčim sa s čitateľmi, nakoľko nemôžem na Pravde písať pravdu

Svoj prvý článok na blogu Pravdy som zverejnil v máji tohto roka. K dnešnému dňu sa počet mojich článkov vyšplhal na 6, ale na pochybnosti.blog.pravda.sk môžete vidieť len 4. Práve to, že zvyšné dva nemôžete vidieť a čítať je dôvodom prečo tu dnes končím. Nekončím s písaním (aj keď to by sa niekto potešil), budem v tom naďalej pokračovať.

Nemám to vôbec za zlé vedeniu Pravdy, chápem ich, boli pod externým nátlakom a preto moje dva posledné články museli vymazať. A nechcem vťahovať Pravdu do potenciálnych súdnych sporov, ktoré by určite prišli, nakoľko materiál, ku ktorému som sa dostal, je veľmi závažný.

Nie každému sa moje články páčili. Avšak s tými, ktorým áno, sa budem naďalej stretávať na mojej súkromnej platforme https://defendingthetruth.io . A veru sa čitatelia majú na čo tešiť, budem brániť pravdu naďalej aj mimo Pravdy.

David Friček

Telegram kanál: https://t.me/defending_the_truth

Obvinenie nominanta OĽaNO Mareka Kaňku – zaujímavé súvislosti.

29.06.2022

Pochybnosti… Taký je názov môjho blogu. Píšem o prebiehajúcich údajne „očistných“ procesoch v spoločnosti, ktoré však často vyvolávajú oprávnené pochybnosti. A pochybnosti vo mne vyvoláva aj obvinenie, ktoré vzniesla Národná kriminálna agentúra odbor Stred dňa 09.06.2022 (ČVS: PPZ-87/NKA-ST4-2019) nominantovi OĽaNO na funkcii generálneho [...]

Ako sa vyšetrovateľ NAKA a Marián Kučerka vzopreli Úradu špeciálnej prokuratúry.

13.06.2022

24. mája prebehla médiami správa, že Inšpekcia MV zadržala policajného vyšetrovateľa NAKA Tomáša Emmela a rovnako zasahovala aj v rodinnom dome Mariana Kučerku, kde na to, aby doručila Kučerkovi predvolanie na výsluch, musela preskakovať plot. Viaceré médiá to okomentovali ako „pokračovanie vojny policajtov“. Nezdieľam tento názor. Čitateľom je pravidelne [...]

Hnus v podaní predsedu Špecializovaného trestného súdu

01.06.2022

Nedávno na Aktuality.sk vyšiel článok „Judáš: Prečo neobstál Kučerkov príbeh o nátlaku premotivovaných policajtov (analýza rozsudku)“. Napriek tomu, že podľa môjho názoru ani Aktuality.sk, ani sudca Ján Hrubala nezvyknú takmer nikdy prezentovať nič, čo by mohlo byť vierohodné, článok som si prečítal (resp. „kvázi“ analýzu). Komentár autorky článku [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

pochybnosti

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 47707x
Priemerná čítanosť článkov: 9541x

Autor blogu

Kategórie